Joya - За нас

За нас

Вкус, качество и желание за живот - това е, за което се борим! Нашите иновативни продукти са не само идеалната част от балансирана, растителна диета, но и източник на радост!

Но искаме още повече!

Искаме да намерим нови начини и да работим устойчиво, справедливо и с мисъл за бъдещето. В същото време искаме да ви помогнем да живеете здравословен начин на живот, изпълнен с радост!

От 2002 г. Джоя се фокусира върху внимателно подбрани суровини от Австрия и Европа, справедливо партньорство с нашите земеделски производители и устойчиво производство, така че стоим 100% зад широката гама от продукти на растителна основа.

Открийте Джоя - насладете се на мечтания вкус!

Ние сме вашият първи избор, когато искате да откриете нови неща, да живеете живота си пълноценно и винаги да се стремите към повече. Това е много повече от консумация на храна, това е избор на начин на живот. Вие ще искате да опитате чистата растителна основа с всяка глътка, всяка лъжичка и да мечтаете.

Нашата цел е продуктите на растителна основа да бъдат жизненоважна част от нашето ежедневно хранене - и ние даваме 100%, за да постигнем тази цел!

В цяла Европа, ние подкрепяме растителното удоволствие, най-добрия вкус и чистата радост. Защото нашите вкусни и иновативни продукти подкрепят Вашия балансиран и съзнателен начин на живот.

Насладете се на живота!